Scopul și durata site-ului vladfaraonel.ro

Scopul și durata site-ului vladfaraonel.ro
Timp estimat de citit: 2 minute

A venit momentul să scriu și acest prim blog post, am amânat activitatea asta până am reușit să pun bazele site-ului de unul singur (bine, eu și tutorialele indienilor de pe youtube) și să-mi pierd din motivație între-timp, fiind un perfecționist convins, dar și un leneș ocazional.

Însă, iată că am reușit până la urmă să o fac și pe asta. 

🎯 Scopul site-ului vladfaraonel.ro 

De mult mi-am dorit propriul site, neștiind exact pentru ce îl vreau, însă m-a fascinat dintotdeauna să ai un site al tău. De ce nu am încercat un site pe wordpress? Am încercat. De mai multe ori. Însă nu mi-au plăcut deloc îngrădirile platformei free.

Iar de când am descoperit Marketingul, am vrut un site și mai tare pentru că am învățat cât de mult contează să te diferențiezi față de restul, să fii unicat în felul tău.

Printre motivele pentru care am pornit site-ul ăsta se numără dorința mea de a experimenta și de a învăța marketing digital “pe barba mea”.  De la principiile unui site și cum funcționează el la tehnici SEO și de promovare prin content marketing sunt doar câteva tehnici pe care mi-am propus să le învăț prin intermediul site-ului meu.

🆓 BONUS: ce învăț o să împart și cu cei care vor citi blogul. 🙂

Exersarea autodisciplinei este un alt motiv care stă la baza site-ului, pentru că mi-am propus să scriu măcar un articol pe săptămână (dacă nu mă țin de promisiunea asta, te rog să-mi dai un ghiont, dacă vrei :D).

Știu, site-ul nu arată nici nu se mișcă cel mai cel, pentru că găzduirea e una foarte ieftină (am să povestesc cândva despre asta într-un articol), iar pe partea de design am stat vreo 2 săptămâni să găsesc o temă free care să îmi placă cât de cât. :)) Când voi considera că am ajuns la un alt nivel, atunci voi face un upgrade. 🙂

Ah, era să uit – nu că se poate, ci sigur vor fi greșeli gramaticale, typos sau dezacorduri pe ici, pe colo. De aceea te rog să-mi scrii când vezi astfel de probleme, dacă ai bunăvoință/timp/chef.

⏱ Durata site-ului vladfaraonel.ro 

Cel puțin cât mă ține host-ul :)) adică până în aprilie 2021.

Dap, site-ul e în proiectare/teste/ignorare tocmai de atunci, de pe vremea începutului pandemiei cu COVID-19, însă multe au intervenit și am lăsat proiectul ăsta la “rece” până acum.

Ce-mi propun pentru următoarele 3 luni cu acest site:

  1. Să ajut persoane care vor să-și facă o idee despre marketing-ul digital. O idee. Nu să învețe să aibă grijă de conturi precum Coca Cola. Pentru că până acolo am și eu de învățat cât încape.
  2. Să învăț tehnici de SEO, content marketing și administrare site în wordpress
  3. Să scriu un articol pe săptămână, cel puțin.
  4. Să fac o mini bază de know how și tutoriale pentru studenții de la Marketing.
  5. Să mă bucur de rezultatele pe care le voi obține, indiferent. 🙂

Well, până data viitoare când mai scriu ceva, stay safe, că dacă mai prindem un jackpot intră speciala aia nașpa. 

Aștept păreri, comentarii, reclamații, sfaturi și tot ce se poate în secțiunea de comentarii de mai jos.

Vlad Faraonel

Vlad Faraonel

Curios din fire. Pasionat de Social Media, Advertising & Digital Marketing | Scriu mai rar, dar și când scriu o fac să merite. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *