Despre mine

Despre mine
Vlad-Faraonel
Eu, mândru că sunt #StudentlaFEAA

Salut! Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ești curios (place de tine deja) ce e cu mine.

Află că nu mă pricep așa tare la a povesti despre mine (încerc să fiu modest, că așa e frumos), însă ce pot spune cu siguranță este că sunt o persoană foarte curioasă, iar determinarea mă definește foarte bine.

Vlad Faraonel în 3 cuvinte: marketer, student, deosebit

Marketer – fiind o persoană foarte curioasă din fire, domeniul marketingului mi se potrivește m ă n u ș ă.

Student – sub sensul că îmi place să învăț ceva nou ori de câte ori se ivește o oportunitate

Deosebit – recunosc, aici m-am inspirat de la Adrian Monoranu pentru că mi-a plăcut foarte mult cum a spus “pentru ca marketingul l-a invatat ca diferentierea este cheia succesului.”

Sunt din comuna Răducăneni, dar în ultimii 4 ani am fost mai mult prin Iași decât pe acasă pentru că sunt o persoană care se mișcă foarte mult, dinamică și implicată în tot felul de proiecte. Principalele proiecte în care sunt implicat sunt cele de aici.

Scurt, scurt istoric

Sunt

În prezent, sunt masterand la Marketing și comunicare în Afaceri la FEAA – Facultate de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Specialist Maketing Digital la Sevio, lucrând la proiectul principal – Coinzilla

Voluntar încă de prin anul 2 (2017) de facultate la Departamentul Media FEAA, iar din anul 3 (2018) Social Media Coordinator – responsabil de imaginea academică a FEAA în online.

Student Reprezentant în Consiliul FEAA și Student Senator în Senatul UAIC și ajutor la partea de comunicare pentru Studenții Reprezentanți în Senatul UAIC

Membru fondator & Online Marketer Specialist la Students 4 Fair Work

De toate la Șosetele Dorinei

Am fost

PPC Specialist la Sinaps

Ospătar la Aegean Melathron Hotel – A 5 Star Hotel In Greece

Ce nu sunt

  • mega expert în ceea ce înseamnă marketing digital.Spre asta aspir, dar în prezent mai am multe de învățat.
  • blogger de meserie – nu mă pasionează în mod special scrisul. E adevărat, nici nu am exercițiu. Poate în viitor o să fiu, dar acum nu e cazul.
  • “influencer” sau endorser. :)) și nici nu-mi doresc. Scopul acestui site este a învăța eu, în primul rând și apoi, dacă cineva găsește ceva care să-l ajute, mă bucură nespus.

Pagina “despre mine” nu e gata, e în continuă dezvoltare, ca și site-ul de altfel. Voi reveni cu articole dedicate pentru fiecare experiență în parte.

Poți lua legătura cu mine prin datele de pe pagina de contact sau să-mi scrii pe Facebook.

Last Update: 18.10.2020