Cum știi dacă cineva ți-a dat cu seen e-mail-ului

Cum știi dacă cineva ți-a dat cu seen e-mail-ului
Timp estimat de citit: 2 minute

Nici nu vreau sa încep cu importanța utilizării unui serviciu de e-mail, pentru că nu vreau să cred că cred că există persoane trecute de vârsta de 15 ani care să nu folosească e-mail. Știu, există, dar vreau să cred că nu. :))

Anyway, dacă ești proaspăt student (probabil abia ți-ai făcut și contul de mail) și ești furios că “de ce nu îmi răspund ăștia, bă, la mail?!!, ce “#@#! de facultate”, află, în primul rând că nu ești singurul care așteaptă un răspuns. Și dacă ai fost inspirat și ai “nimerit” la o facultate mare ca volum de cereri, precum FEAA, atunci timpul de așteptare poate varia de la 10 minute până la 24 de ore.

Ei, dar gata, m-am calmat și eu. Revenind la esența acestui articol. Cum faci să afli dacă nu cumva te-a lăsat în seen cineva la mail? Dar dacă nici nu l-au deschis (pe el, pe mail)?

De ce să folosești un instrument de tracking pentru e-mail?

✔️ Îți trimite un reminder destinatarul nu ți-a deschis e-mailul -> te ajută să știi când să faci un follow-up, să-I mai dai un reminder “hai, te rog eu șefule, răspunde” (don’t ask this way!)mailtrack-vladfaraonel.ro

✔️ Te ține la curent cu ce face destinatarul cu mailul tău

mailtrack-vladfaraonel.ro

✔️ Primești un raport zilnic pentru totalul de mail-uri trimise.

mailtrack3-vladfaraonel.ro

Hai să vedem cum facem să aflăm asta.

Nu ai nevoie decât de o extenise pentru Google Chrome. Îți va cere să te conectezi la contul de Google pentru sincronizare și după cam atât.

Se numește Mailtrack.io

mailtrack5-vladfaraonel.ro

Aproximativ 8 luni.

Da, strategie freemium – dacă vrei mai mult decât oferă, plătești.

De fiecare data când vrei să dai un mail, va trebui să le scoți watermark-ul și te întreabă dacă nu vrei să faci upgrade.

BONUS: Pentru “heavy users” acum 2 zile, echipa MailTrack.io au anunțat că poți trimite un mail către mai multe adrese o data (până la 200 de contacte) și cu follow-up personalizat. Mai multe detalii, găsești aici

Cam asta a fost, mai mult nu este de spus.

Sper că te-am ajutat,

Vlad

Vlad Faraonel

Vlad Faraonel

Curios din fire. Pasionat de Social Media, Advertising & Digital Marketing | Scriu mai rar, dar și când scriu o fac să merite. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *